Росіяни знову атакували маршрутку у передмісті Херсона, що потрапила під обстріл напередодні

Фото

Росіяни знову атакували з безпілотника ту саму міську маршрутку у передмісті Херсона, що була обстріляна напередодні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, який опублікував світлини з наслідками обстрілу, передає Укрінформ.

«Зранку в Антонівці російські окупаційні війська знову атакували з безпілотника 17-ту маршрутку, яка учора вже була пошкоджена», - йдеться у повідомленні.

Автобус належить комунальному підприємству «Херсонкомунтранссервіс».

Наголошується, що цього разу ні водій, ні пасажири не постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня росіяни обстріляли з дрона маршрутку у передмісті Херсона - Антонівці, загинула 69-річна жінка, також 54-річна жінка зазнала вибухової травми. Це був 17-й автобус - маршрут обслуговує комунальне підприємство «Херсонкомунтранссервіс».

Пізніше російські військові знову атакували маршрутку у передмісті Херсона, минулося без постраждалих - цей автобус належить приватному підприємству-перевізнику.

Читайте також: Росіяни скинули вибухівку з дрона на маршрутку у Херсоні

У Херсоні через ворожі обстріли скоротили два автобусні маршрути - 5-й і 38-й, а 17-й маршрут після обстрілу маршрутки 2 жовтня тимчасово не працював - автобус отримав пошкодження.

Раніше начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів, що багато маршруток посічені, є водії, які вже кілька разів потрапляли під обстріл, зокрема у мікрорайоні Східний і на площі Чорновола.

Фото: Херсонська МВА