Росіяни за добу 105 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини

Російські війська за минулу добу здійснили 105 обстрілів з різних видів озброєння по прикордонних територіях Чернігівської, Сумської та Харківської областей, загалом пролунав 351 вибух.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба оперативного командування "Північ" у Фейсбуці.

У Чернігівській області під ворожим вогнем опинилися Вороб’ївка, Грем’яч, Камінь, Карповичі, Семенівка, Блешня,Тимоновичі, Леонівка та Гута-Студенецька.

За попередніми даними, російська армія здійснила атаку по них зі ствольної артилерії, FPV-дронів, мінометів та РСЗВ.

У Сумській області обстрілів зазнали Великий Бобрик, Яструбине, Річки, Веселівка, Павлівка, Мезенівка, Краснопілля, Мала Рибиця, Новоіванівка, Волфине, Порозок, Миропілля, Хотінь, Катеринівка, Білопілля, Степок, Іскрисківщина, Покровка, Славгород, Ободи, Велика Писарівка, Попівка, Пономаренки, Степанівка, Бруски, Первомайське, Кучерівка, Комарівка, Зноб-Новгородське, Нововасилівка, Середина-Буда, Уланове, Старикове, Ходине, Бачівськ, Соснівка, Шалигине, Сидорівка, Микитське та Яструбщина.

Попередньо встановлено, що загарбники атакували ці населені пункти з КАБів, ствольної артилерії, дронів та мінометів.

У Харківській області в населених пунктах Рясне, Леміщене, Тимофіївка та Відродженівське Богодухівського району зафіксовано 10 вибухів унаслідок використання дроні та РСЗВ.

Читайте також: У Сумах - задимленість через спричинені обстрілами пожежі

За даними ОК "Північ", унаслідок обстрілів з боку Росії за минулу добу була поранена одна цивільна особа у прикордонних районах. Також пошкоджені об’єкт критичної інфраструктури, приватні житлові будинки та господарчі споруди.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 3 жовтня 10 разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 15 вибухів.

Фото: Нацполіція