Росіяни дроном атакували цивільних у Херсоні - четверо постраждалих

Оновлено

Російські військові з дрона атакували цивільних у Дніпровському районі Херсона. Поранення отримали четверо людей.

Про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

"Окупанти атакували з дрона цивільних у Дніпровському районі Херсона. Постраждали троє людей. Вибухові травми та уламкові поранення дістали 55-річний чоловік, а також жінки, 65 та 70 років", - йдеться у повідомленні.

В обласній адміністрації зазначили, що під час ворожого удару потерпілі перебували на вулиці. Усіх шпиталізували до лікарні для надання меддопомоги.

Згодом Херсонська обласна прокуратура повідомила, що кількість постраждалих зросла до чотирьох.

"За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 05 жовтня близько 12:40 військові армії РФ скинули вибухівку з БпЛА у Херсоні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що травми та поранення різного ступеня тяжкості отримали четверо цивільних - двоє чоловіків 55 та 60 років та двоє жінок 65 та 70 років. Усі вони в момент атаки перебували на вулиці.

Наразі правоохоронці вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками Збройних сил РФ.

Читайте також: Військові РФ скинули з дрона вибухівку на село у Херсонській області, є загиблий

Як повідомлялося, на Херсонщині за добу через російські атаки двоє людей загинули, ще шестеро поранені.