На Харківщині за добу внаслідок російських атак загинула людина, семеро постраждали

У Харківській області за минулу добу внаслідок ударів російських військ загинула одна людина і ще семеро постраждали.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його інформацією, у с. Черкаська Лозова Харківського району пошкоджені будинки. Постраждали 51-річна жінка, 50-річний чоловік та 16-річний хлопець.

У с. Мала Данилівка Харківського району зафіксоване влучання російської ракети на відкритій території.

У с. Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 4 га. У Липецькому лісництві горіли лісова підстилка та трава на площі 1,5 га.

У с. Івашки Богодухівського району через мінометний обстріл пошкоджені приватний будинок, господарчі споруди та лінія електропередач.

У Куп'янську-Вузловому Куп'янського району внаслідок обстрілу горіли приватний будинок та господарча споруда.

У Куп'янську через обстріл горіла покрівля приватного будинку на площі 150 кв. м. Постраждав 54-річний чоловік. Також внаслідок удару безпілотника постраждали чоловіки віком 40 та 68 років.

У с. Першотравневе Ізюмського району внаслідок влучання FPV-дрона в автомобіль загинув чоловік віком 57 років.

Як зазначив очільник ОДА, 7 жовтня у Шевченківському районі Харкова внаслідок російського обстрілу горіли хвойна підстилка, гілля та дерева на площі 1 га.

У Золочеві Богодухівського району внаслідок атаки російського безпілотника пошкоджений приватний автомобіль.

У с. Митрофанівка Куп’янського району внаслідок обстрілу постраждала 73-річна жінка.

За словами Синєгубова, поблизу Стариці та Вовчанська на Харківському напрямку російські загарбники п’ять разів штурмували позиції українських підрозділів.

Орієнтовні втрати на напрямку становлять 58 росіян вбитими й пораненими, знищені 14 артсистем, 33 БПЛА, 10 одиниць автомобільної і три одиниці спеціальної техніки.

11 разів ворог атакував укріплення Сил оборони на Куп’янському напрямку поблизу Кучерівки, Кругляківки, Вишневого та Новоосинового. На цей час боєзіткнення тривають у трьох локаціях.

Читайте також: Війська РФ вночі та зранку 18 разів обстріляли прикордоння Сумщини

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок влучання російської авіабомби у Черкаській Лозовій Харківської області пошкоджений приватний будинок, постраждали троє людей.