У Солом’янському районі Києва уламки ракети пошкодили покрівлю житлової багатоповерхівки - КМВА

У Солом’янському районі Києва уламки збитої російської ракети пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, ще один з уламків впав на територію школи.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомила у Телеграмі.

Внаслідок російської ракетної атаки вранці 7 жовтня падіння уламків зафіксоване в Солом’янському, Голосіївському та Шевченківському районах столиці.

У Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи, решта - переважно на відкритій території. За попередніми даними, постраждалих немає.

У Голосіївському районі один уламок пошкодив дах автомобіля, інші впали на відкритій території. Теж, за попередніми даними, без постраждалих.

У Шевченківському районі зафіксоване падіння уламків на відкритій території. Станом на зараз – без постраждалих.

Задіяні усі оперативні служби. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються, підкреслили у КМВА.

Своєю чергою Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі, що "у Соломʼянському районі пожежа

За його словами, "пожежу в Соломʼянському районі, що виникла в одному з гаражів на приватній території внаслідок падіння уламка, ліквідували. Потерпілих немає".

Також, зауважив Кличко, "уламки ракет виявили біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також - на подвірʼї приватного будинку. В тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету".

Читайте також: Сили ППО знищили навколо Києва півтора десятка російських дронів - КМВА

Як повідомляв Укрінформ, за даними Київської міської військової адміністрації, сили протиповітряної оборони, за попередніми даними, знищили усі російські аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал", які зранку 7 жовтня атакували Київ.