Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Слов’янська зросла до семи

Кількість постраждалих унаслідок удару російських військ по Слов’янську Донецької області зросла до сімох осіб, двоє з них – діти, відомо також про одного загиблого.

Як передає Укрінформ, про це Донецька обласна прокуратура повідомила у Фейсбуці.

За фактом порушення законів та звичаїв війни правоохоронці відкрили кримінальне провадження (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України). Іде досудове розслідування.

Слідством встановлено, що о 17:10 понеділка російські загарбники вдарили по місту, імовірно, двома уніфікованими міжвидовими планерувальними боєприпасами Д-30 СН.

Ворожі бомби влучили у двір багатоквартирного будинку й на проїжджу частину. Унаслідок влучання дістав травми 44-річний чоловік, який перебував в автомобілі. Потерпілого доправили до лікарні, однак врятувати його життя не вдалося.

Поранення дістали також 25-річна жінка та її дворічна донька, 13-річна дівчинка і три жінки віком від 21 до 72 років. Ще в однієї громадянки діагностована гостра реакція на стрес.

Читайте також: Війська РФ ударили по Куп’янську - двоє поранених

У місті пошкоджені щонайменше три житлові будинки, автомобілі й автомийка.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 7 жовтня російська армія обстріляла Слов'янськ. Була інформація про одного загиблого та шістьох поранених.

Фото: Вадим Філашкін / Телеграм