Водійку, яка на Буковині збила 7-річну дівчинку і втекла, розшукали у Києві

Водійку, яка напередодні у Хотині Чернівецької області збила 7-річну дівчинку та втекла з місця аварії, розшукали і затримали аж у Києві.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає Укрінформ.

"Поліцейські затримали водійку, яка наїхала на малолітню буковинку та втекла з місця ДТП. Втікачка перебувала у столиці держави", - йдеться у повідомленні

Жінку затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять із водійкою процесуальні дії.

Правоохоронці зауважили, що з метою встановлення обставин ДТП одразу ввели в дію спеціальну поліцейську операцію. На пошуки водійки, причетної до скоєння аварії було орієнтовно усіх співробітників Нацполіції України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення буковинці про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За інформацією лікарів, дитина наразі перебуває у реанімації Чернівецької міської дитячої лікарні у стабільно важкому стані. Її сюди перевезли із районного медзакладу.

"Вчора дитину прооперували, стабілізували переломи кісток. У неї переломи плеча, гомілки і тазу. Є невелика динаміка до покращення, але стан дитини досі важкий", - розповів заступник гендиректора дитячої лікарні з хірургії Аурел Рошка.

Читайте також: Укртрансбезпека торік стягнула рекордні ₴600 мільйонів штрафів

За його словами, дівчинка отримує необхідне лікування та допомогу кваліфікованих спеціалістів.

Як повідомлялося, напередодні поліція оголосила у розшук водійку автомобіля "Renault Megane", яка у Хотині збила 7-річну дівчинку та втекла із місця аварії. Дитину із численними травмами госпіталізували до лікарні.

Фото: Нацполіція