У чотирьох містах Донеччини пробурять свердловини для забезпечення людей водою

На Донеччині для забезпечення водою людей пробурять свердловини у ряді міст, де ворожими обстрілами були зруйновані об’єкти комунальної власності.

Про це повідомив у телеефірі начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передає кореспондент Укрінформу.

«Декілька днів тому ворог зруйнував об’єкти комунальної власності, і зараз дуже великі складнощі з водою майже по всієї області. Ми будемо найближчим часом проводити всі дії, щодо буріння свердловин у Слов’янську, Краматорську, а також у містах Дружківка, Добропілля, щоб наші люди були з водопостачанням», - сказав очільник області.

Він зазначив, що зараз у розв'язанні цієї проблеми активно допомагають комунальні служби, благодійні організації і підрозділи ДСНС.

«Критичних проблем з питною водою немає. Так, за графіком доба-через три ми подаємо питну воду у місто Краматорськ. Але сподіваємось, що найближчим часом питна вода буде кожного дня», - запевнив Філашкін.

Читайте також: Загарбники активізували дезінформаційну кампанію про «зараження води» на Херсонщині - ЦПД

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км.