Військові РФ скинули вибухівку з дрона на автобус у Херсоні - двоє поранених

Фото

У Херсоні військові РФ скинули з дрона вибухівку поряд із маршрутним таксі на зупинці у Дніпровському районі.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Херсонська МВА.

«Ворог скинув з дрона вибухівку поряд із маршрутним таксі на зупинці у Дніпровському районі. Інформація про постраждалих уточнюється. В автобусі пошкоджене лобове скло», - йдеться у повідомленні.

Згодом в ОВА додали, що внаслідок російської атаки отримав поранення 21-річний хлопець, також поранення отримав ще один містянин - 41-річний чоловік, який перебував у момент удару на балконі.

«До лікарні звернувся херсонець, який постраждав через атаку російського БпЛА у Дніпровському районі», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у момент скидання росіянами вибухівки з БпЛА 21-річний хлопець перебував на зупинці громадського транспорту. Він дістав вибухову травму, струс головного мозку та контузію. Потерпілому надали меддопомогу і відпустили на амбулаторне лікування.

Також в ОВА інформують, що ще один містянин постраждав через атаку російського БпЛА у Дніпровському районі Херсона.

До лікарні доправлено 41-річного чоловіка, який дістав вибухову травму та уламкове поранення грудної клітини. У момент ворожого удару він перебував на балконі.

Читайте також: У Херсоні внаслідок атаки дрона поранені двоє чоловіків

Як повідомляв Укрінформ, за словами начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, у Херсоні багато маршруток посічені, є водії, які вже кілька разів потрапляли під обстріл, зокрема у мікрорайоні Східний і на площі Чорновола.

2 жовтня росіяни обстріляли з дрона маршрутку у передмісті Херсона - Антонівці, загинула 69-річна жінка, 54-річна жінка зазнала вибухової травми. Це був 17-й автобус - маршрут обслуговує комунальне підприємство «Херсонкомунтранссервіс».

3 жовтня росіяни знову атакували з безпілотника ту саму міську маршрутку у передмісті Херсона, що була обстріляна напередодні, цього разу ні водій, ні пасажири не постраждали.

8 жовтня російські військові атакували у Херсоні з дрона маршрутний автобус, постраждалих не було.