Внаслідок атаки росіян балістикою по портовій інфраструктурі Одещини загинуло п’ятеро людей

Внаслідок ворожої атаки балістикою по портовій інфраструктурі Одещини п’ять людей загинуло, дев’ятеро отримали поранення.

Про це йдеться в публікації міністра розвитку громад та територій України Олексія Кулеби у Телеграмі, передає Укрінформ.

«П’ятеро загиблих та дев’ятеро постраждалих – наслідки чергової атаки російських терористів балістикою по портовій інфраструктурі Одеської області. Всі постраждалі – українці. Наразі їм надається медична допомога, п’ятеро перебувають у важкому стані», - зазначається в дописі.

Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз «Shui Spirit». Це вже третє іноземне судно, атаковане Росією, за останні чотири дні. Україна сьогодні залишається гарантом продовольчої безпеки.

Читайте також: Військові РФ скинули вибухівку з дрона на автобус у Херсоні - двоє поранених

Тому важливо припинити практику цього терору — достатньою кількістю зброї, протиповітряної оборони, дипломатією, санкціями та покаранням за кожен воєнний злочин, додає міністр.

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині внаслідок атаки дрона травмовано п’ятеро осіб, троє з них госпіталізовані у стані середнього ступеня тяжкості.

Фото ілюстративне