На Херсонщині за добу від російських обстрілів постраждали четверо людей

Оновлено

На Херсонщині за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів поранені четверо людей.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

За його словами, за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів поранені четверо людей.

Армія РФ атакувала 21 населений пункт області і місто Херсон. Під ворожий вогонь окрім обласного центру потрапили Садове, Антонівка, Чорнобаївка, Білозерка, Комишани, Молодіжне, Кізомис, Станіслав, Широка Балка, Олександрівка, Микільське, а також Берислав, Дудчани, Саблуківка, Томарине, Новоолександрівка, Шляхове, Зміївка, Червоний Маяк, Козацьк і Веселе.

Російські військові поцілили в медичний заклад, адмінбудівлю і стільникову вежу. Постраждали житлові квартали населених пунктів області. Зокрема, пошкоджено багатоповерхівку та 15 приватних будинків.

Читайте також: На Херсонщині з 15 жовтня подовжують комендантську годину

Також окупанти понівечили газогін, господарчі споруди, складські приміщення та приватні автомобілі.

Своєю чергою начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що Херсонську міську територіальну громаду з 6:00 11 жовтня по 6:00 12 жовтня було обстріляно російськими окупаційними військами 10 разів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Комишанах.

За його словами, унаслідок обстрілів пошкоджені шість приватних будинків, ділянка газогону, а також складські приміщення і авто.

Внаслідок ворожих атак у Херсонській міській громаді за добу поранення різних ступенів тяжкості отримали троє людей. Усім надана необхідна медична допомога.

Як повідомлялось, у Херсонській області попередньої доби, 10 жовтня, внаслідок російських ударів були поранені троє людей.

Фото ілюстративне