Росіяни минулої доби вбили двох жителів Донеччини, ще 11 поранили

Фото

Російські загарбники минулої доби, 12 жовтня, вбили двох жителів Донецької області, поранили 11.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 12 жовтня росіяни вбили двох жителів Донеччини: у Курахівці та Улакли. Ще 11 людей в області за добу дістали поранення", - ідеться у повідомленні.

Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Війська РФ за добу 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

"Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 171 людину, у тому числі 26 дітей", - написав Філашкін.

За його словами, у с. Улакли Волноваського району Великоновосілківської громади загинула людина, ще одна - у Курахівці Покровського району.

Крім того, у Кураховому пошкоджено приватні будинки, а в Покровську виробниче приміщення. У селищі Шевченко поранено 3 людини, пошкоджено 3 будинки і 2 адмінбудівлі. У Мирнограді поранено 2 людини.

Також начальник ОВА зазначив, що у Краматорському районі зруйновано 2 будинки у Закітному, ще 1 — у Торському. В Іванопіллі Костянтинівської громади пошкоджено 3 господарські приміщення.

У Сіверську (Бахмутський район) поранено 2 людини, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків і 2 багатоповерхівки.

Читайте також: На Херсонщині минулої доби через російські атаки поранені троє людей

Як повідомляв Укрінформ, з Донеччини з початку тижня рятувальники евакуювали 12 людей з прифронтової зони поблизу обстрілюваного Покровська. З них дві особи з обмеженими фізичними можливостями.