Обстріл автівки на Херсонщині: після удару водій ще три кілометри їхав до найближчого блокпосту

Фото

На Херсонщині після обстрілу дроном цивільної автівки поблизу Гаврилівки її водій ще близько трьох кілометрів їхав до найближчого блокпосту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області

«Сьогодні війська РФ дроном типу «FPV» підступно атакували автомобіль ВАЗ-2109, який рухався дорогою неподалік Гаврилівки. На момент удару в салоні крім 46-річного водія перебували ще чотири пасажири – три жінки й чоловік», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після вибуху керманич ще близько трьох кілометрів їхав до найближчого блокпосту. Там з’ясувалося, що дві пасажирки віком 72 та 56 років загинули. 63-річна жінка та 72-річний чоловік отримали черепно-мозкові травми, вибухові та акуботравми. Медики доправили постраждалих до лікарні. Водій медичної допомоги не потребував. Тіла загиблих евакуювали працівники територіального підрозділу поліції.

Читайте також: Активіст показав, як військові РФ полюють з дрона на цивільних у Херсоні

Поліція закликала жителів прибережних населених пунктів уникати пересувань місцевістю, яка піддається ударам військ РФ, та рекомендує евакуюватися з небезпечних територій. Для цього можна звернутися до територіальних підрозділів поліції, на лінію 102, органів місцевої влади чи волонтерських організацій.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині розпочали розслідування за фактом обстрілу дроном цивільної автівки поблизу Гаврилівки, де двоє людей загинули, а двоє були поранені, також стало відомо, що водій автівки не постраждав.

Фото: поліція Херсонської області