Із Куп’янського та Борівського напрямків на Харківщині евакуювали ще 273 людини

На Харківщині, з Куп’янського та Борівського напрямків, за добу евакуювали 273 людини, зокрема дитину.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«У результаті посилення заходів з евакуації з Купʼянського та Борівського напрямків за добу евакуйовано 273 особи (серед них 1 дитина)», - повідомив Синєгубов.

За його інформацією, на Харківському напрямку ворог шість разів атакував оборонні рубежі українських воїнів неподалік Стариці та Вовчанська.

«На Куп’янському напрямку противник 16 разів проводив штурми у районах Кучерівки, Колісниківки, Кругляківки та Лозової. Українські захисники відбили всі атаки ворога», - додав Синєгубов.

Зазначається, що о 23:54 внаслідок удару ворожого КАБу в місті Харків пошкоджено приватний будинок, автомобіль та часткове скління в двох багатоповерхівках у Новобаварському районі. Інформація про постраждалих не надходила.

О 05:20 20 жовтня у Дергачах відбувся удар ворожим КАБом. Пошкоджено приватний будинок, три багатоповерхові будинків. Без постраждалих.

Читайте також: Нацгвардійці знищили на Харківщині нерозірвану російську авіабомбу

О 06:33 Харківський р-н, Солоницівська ТГ відбулось влучання ворожого КАБ в землю. Пошкоджено частково два будинки, паркан. Також поки інформація про постраждалих не надходила.

Як повідомляло агентство, через російський обстріл Куп'янська загинула пенсіонерка.