Унаслідок обстрілів РФ на Херсонщині загинули двоє людей, є поранений

На Херсонщині з початку доби 26 жовтня росіяни вбили двох людей: у Кіндійці і Білозерці. У Херсоні важко поранено чоловіка.

Про це повідомляє у Телеграмі Офіс Генерального прокурора, передає Укрінформ.

"26 жовтня близько 00:40 військові армії РФ скинули вибухівку з дрона у Кіндійці. Травми, несумісні із життям, отримав чоловік. Близько 2:40 ворог з артилерії обстріляв Білозерку. Поцілили по будинку. З-під завалів деблоковано тіло жінки", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що вночі російські військові також обстріляли Херсон. У тяжкому стані до лікарні доставлено чоловіка, який у момент атаки перебував у будинку.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко показавнаслідки атаки на обласний центр.

"Цієї ночі окупанти зруйнували будинок літніх людей у Корабельному районі міста. Під завалами опинився син подружжя. Його ушпиталили. В оселі залишились жінка похилого віку і прикутий до ліжка чоловік, якого теж доправлять до лікарні", - написав очільник МВА.

За його словами, Херсонську міську територіальну громаду з 6:00 25 жовтня по 6:00 26 жовтня було обстріляно російськими окупаційними військами 10 разів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Комишанах, Антонівці, Придніпровському, Садовому. Зокрема, пошкоджено 5 приватних будинків, багатоповерхівку, господарчу споруду, авто. Одна людина загинула, три - отримали поранення різних ступенів тяжкості. Усім надана необхідна медична допомога.

Читайте також: Ракетний удар по Дніпру: троє загиблих, кількість постраждалих зросла до 20

У Херсонській ОВА поінформували, що сьогодні звернулася по медичну допомогу жителька Золотої Балки, котра постраждала внаслідок російського обстрілу 21 жовтня. У 73-річної жінки діагностували мінно-вибухову травму та поранення спини. Лікарі надають їй необхідну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області за минулу добу, 25 жовтня, внаслідок російських ударів троє людей загинули, семеро дістали поранення, зокрема дитина.