Гройсман каже, що будівництво Охматдиту гальмують корупційні "історії"

Загальнобудівельні роботи щодо добудови першого пускового комплексу нового корпусу національної дитячої лікарні "Охматдит" йдуть із певними проблемами, але будуть завершені у 2017 році.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час години запитань до уряду у ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дійсно, я обіцяв, що ми у цьому році добудуємо «Охматдит». Першу чергу ми добудуємо. І зараз ведуться повномасштабні будівельні роботи і будуть завершені, як би хто нам не заважав», - сказав Гройсман.

За його словами, навколо цього будівництва є дуже багато корупційних проблем. «Але є там історії, які потребують відповідних судових рішень і підходу правоохоронної системи. Ми це розуміємо, але усе робимо для того, щоб завершити будівництво. Учора ми ухвалили порядок і нам треба закуповувати нове обладнання», - сказав Гройсман.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що розслідування стосовно будівництва національної дитячої лікарні "Охматдит" веде Нацполіція, а контролює його хід Генеральна прокуратура. «Я не можу керувати розслідуванням, і не повинен це робити», - додав Аваков.