На полігоні під Житомиром знайшли мертвим військового

На березі річки, що протікає територією військового полігону під Житомиром, виявили мертвим військовослужбовця із Миколаївської області, що перебував у відрядженні на Житомирщині.

Про це у телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу повідомив заступник військового прокурора Житомирського гарнізону підполковник юстиції Олександр Рихлюк.

«24 лютого до військової прокуратури Житомирського гарнізону надійшло повідомлення від командування 199-го навчального центру щодо виявлення на території 37-го загальновійськового полігону ДШВ військовослужбовця без ознак життя», - розповів Рихлюк.

За його словами, під час виїзду на місце події військового прокурора, працівників поліції та судово-медичного експерта на березі річки Гнилоп’ять, яка протікає територією полігону, було виявлено тіло військовослужбовця без ознак тілесних ушкоджень чи насильницької смерті. Нині триває судово-медична експертиза.

Рихлюк додав, що чоловік проходив військову службу у військовій частині на Миколаївщині, а на Житомирщині перебував у відрядженні.