Евакуація, житло, перетин блокпостів і не тільки: для переселенців запустили чат-бот

Юридичний порадник для ВПО повністю перезавантажив свою роботу. Усю необхідну інформацію внутрішньо переміщені особи можуть знайти за допомогою чат-бота 24/7.

Віднині за допомогою чат-бота переселенці можуть знайти інформацію про доступне житло, працюючі аптеки та магазини, особливості виїзду та перебування за кордоном, проїзд блокпостів та евакуацію, відновлення особистих документів, виплату пенсії.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на сайт Мінреінтеграції.

Чат-бот працює 24/7 на базі найпопулярніших соцмереж в Україні.

Для того, щоб скористатися сервісом:

Viber

Telegram

Facebook (Messenger)

Завітайте на сторінку «Юридичний порадник для ВПО» у Facebook

Відвідайте сайт проєкту.

Також отримати консультацію від юристів можна щоденно з 7:00 до 22:00 за телефонами гарячої лінії БФ «Право на захист»: VODAFONE: +38 (099) 507 50 90

KYIVSTAR: +38 (068) 507 50 90

LIFECELL: +38 (093) 507 50 90

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.