Відома волонтерка та мати загиблого бійця отримала нагороду від ЗСУ

Фото

Волонтерка Людмила Кравченко, мати загиблого в 2015 році бійця 13 батальйону територіальної оборони Євгена Кравченка, отримала відзнаку ЗСУ з рук командира 1 окремої танкової Сіверської бригади.

Про це повідомляє Чернігівська ОДА на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні заступник командира 1 окремої танкової Сіверської бригади Іван Медведєв за дорученням військового командування вручив відзнаку головнокомандувача ЗСУ Людмилі Кравченко - волонтерці, матері загиблого у 2015 році бійця 13 батальйону територіальної оборони Євгена Кравченка", - йдеться в повідомленні.

Від імені всієї бригади Медведєв подякував волонтерам за організацію всебічного забезпечення захисників, патріотизм, любов до України.

Зазначається, що Людмила з першого дня війни годувала оборонців Чернігова. Навіть коли не було світла та води, вона готувала вдома разом із сусідами по 550 порцій гарячої їжі щоденно.

Читайте також: Лікар у звільненій Бучі: «Наші люди дійсно якісь незбагненні»

Як повідомляв Укрінформ, з 5 квітня відкрилася дорога з Києва на Чернігів, який з початку війни перебував у блокаді російських загарбників.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Фейсбук Чернігівської ОДА