Зеленський привітав спецпризначенців ЦСО «А» із річницею створення підрозділу

Президент Володимир Зеленський привітав бійців Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України із 30-ю річницею створення підрозділу, а також працівників державних органів – із їхнім професійним святом.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у вечірньому зверненні.

Зеленський наголосив, що спецпризначенці ЦСО «А» – це «справді героїчні хлопці, без яких не обходиться жоден гарячий напрямок».

Відео: ОП

«Я пишаюся вами! Я підписав кілька указів щодо присвоєння звань і відзначення воїнів ЦСО «А» СБУ державними нагородами. І це найменше, що держава може зробити, щоб подякувати вам. Вітаю ще раз із вашим днем», – зазначив Президент.

Говорячи про День державної служби, він заявив, що вітає «всіх тих, хто справді працює на державу, на людей, і хто справді на сто відсотків викладається заради України – заради того, щоб наша держава вистояла в цій війні та перемогла».

Читайте також: Спецпризначенці СБУ завдали масованого удару FPV-дронами по ворогу під Куп’янськом - перехоплення

«Це важливо! Обов’язково маємо перемогти російське зло», – підкреслив Зеленський.

Як повідомлялося, 23 червня Центру спецоперацій «А» виповнюється 30 років. З нагоди річниці голова СБУ Василь Малюк вручив бійцям державні й відомчі нагороди.

Президент Зеленський присвоїв нові військові звання начальнику ЦСО «А» Євгенію Хмарі та його першому заступнику Денису Килимнику.

Фото: ОП