Зеленський показав зустріч 10 звільнених з полону українців

Відео

Президент Володимир Зеленський показав перші хвилини після повернення додому 10 звільнених з російського полону українців.

Відповідне відео він опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ.

Відео: ОП

Також Служба безпеки України показала кадри першої зустрічі українських бранців на кордоні з Білоруссю.

Відео: СБУ

"Це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Життя кожного українця – найвища цінність. Працюємо над тим, аби виконати доручення Президента України і повернути з полону кожного українця", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Лубінець - про визволення з полону десятьох цивільних: Це надія, що такі повернення будуть і надалі

Як повідомлялося, Україна повернула з російського полону ще 10 українських громадян, серед яких заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял, цивільні громадяни Олена Пех та Валерій Матюшенко, які були в полоні ще з 2017–2018 років, священники Української греко-католицької церкви, захоплені в Бердянську за опір окупантам, Богдан Гелета та Іван Левицький, а також пʼятеро цивільних, які були захоплені на території Білорусі та позбавлені свободи: Микола Швець, Наталія Захаренко, Павло Купрієнко, Людмила Гончаренко та Катерина Брюханова.

Фото: ОП