На е-Карті для ветеранів доступна інформація про понад 9 тисяч послуг

В Україні функціонує е-Карта для ветеранів війни, куди вже внесена інформація про майже 9,5 тис. послуг медичного та психологічного спрямування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Про функціонування карти йшлося на нараді з питань ветеранської політики під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Таку ініціативу реалізує Міністерство у справах ветеранів разом із представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.

На е-Карту внесена інформація про грошову й гуманітарну допомогу, працевлаштування, житлові та медичні програми, протезування, підтримку ментального здоров’я, адаптивний спорт, дозвілля тощо.

Сервісом можна скористатися для швидкого пошуку потрібної послуги через смартфон або комп’ютер, зазначивши лише область або територіальну громаду.

Читайте також: В Україні затвердили Державний стандарт нової соціальної послуги для ветеранів

Наповнення розділів е-Карти інформацією про представників громадських об’єднань і приватного бізнесу за областями, районами та громадами триває.

Інформацію про сервіс та подробиці щодо алгоритму роботи з ним можна переглянути за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні запустили е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах, яка доступна на платформі е-Ветеран.