НСЖУ передала пресофіцерці 95-ї десантно-штурмової бригади фотообладнання

Національна спілка журналістів України передала пресофіцерці 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ Валерії Клівінській нову фотокамеру.

Про це повідомив у Фейсбуці голова НСЖУ Сергій Томіленко, передає Укрінформ.

«Ми змогли підтримати справжню героїню - Валерію Клівінську, пресофіцерку 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ. Сьогодні наш колега, член активу НСЖУ та головний редактор газети "Вісті" Олександр Кульбака особисто передав Валерії нову фотокамеру Canon EOS R10 з об'єктивом у Слов'янську», - зазначив Томіленко.

За його словами, команда НСЖУ познайомилася із пресофіцеркою Клівінською та її колегами у липні.

«Ми обговорювали особливості роботи на передовій, зокрема взаємодію з цивільними журналістами, а також виклики та потреби військових медійників. Серед іншого, Валерія скромно згадала про необхідність у якісній фотокамері для своєї роботи. Ми взяли це до уваги і завдяки спільним зусиллям НСЖУ та наших друзів з Академії української преси змогли знайти можливість допомогти», - підкреслив Томіленко.

Читайте також: Литва передала Україні новий пакет військової допомоги

Він наголосив, що Валерія Клівінська - це втілення мужності, професіоналізму та відданості своїй справі, вона щодня вона ризикує життям, документуючи подвиги захисників на найгарячіших ділянках фронту.

Як повідомляв Укрінформ, Національна спілка журналістів заснувала спеціальну нагороду "Пресофіцери важливі".