Укрпошта відкриває передзамовлення на марку «Все буде UA!»

Укрпошта відкриває передзамовлення на присвячену Дню Незалежності марку "Все буде UA!".

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

За його словами, цього тижня, 24 серпня, "ми відзначатимемо 33-тю річницю відновлення незалежності нашої країни. Незалежності, яка була відновлена декілька десятиліть тому, проте відстоюється кожен день на передовій".

Як зауважив Смілянський, "ми в Укрпошті дотримуємося традиції фіксувати історію та підсвічувати те, що відчуває нація та те, до чого ми усі прагнемо. Ми точно знаємо, що перемога за Україною. Ми усі мріємо, щоб рідні знову обійнялиcя. Щоб військові забули про вагу спорядження. А єдиною турботою стало відновлення країни та її економіки. Ми точно знаємо, що все буде Україна".

19 серпня - День філателії, "яку, звісно, вже важко уявити без українських марок. Тому ми вирішили, що саме сьогодні варто представити та відкрити передзамовлення на нову марку, присвячену Дню Незалежності - "Все буде UA!", - підкреслив очільник Укрпошти.

Читайте також: Укрпошта випустила марку на честь Ірини Фаріон на спецзамовлення

Він додав, що "за символізм та творчість відповідав Нікіта Тітов, він же автор відомого поштового випуску "Передова". За запуск - одна з найкращих філателістичних команд світу".

Як повідомляв Укрінформ, в липні у Скарбниці Національного музею історії України відбулася церемонія спецпогашення нової марки "Скарби Криму. Повернення", випущеної Укрпоштою в рамках проєкту "Власна марка".

Фото: Ігор Смілянський/Телеграм