Переможців дитячого творчого конкурсу «Працює ГУР» відзначили призами від Буданова

Фото

Переможці дитячого творчого конкурсу «Працює ГУР», присвяченого Дню Воєнної розвідки України-2024, отримали призи від начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР МОУ.

Як зазначається, у щорічному конкурсі дитячої творчості, присвяченому Дню Воєнної розвідки України, взяли участь 115 дітей. Серед їхніх 135 творчих робіт - малюнків, картин, аплікацій, ліплень із пластиліну, вишивок, мозаїк - журі обрало найкращі.

Призерам і учасникам вручили пам’ятні подарунки, подяки та грамоти, підписані начальником ГУР МО України генерал-лейтенантом Кирилом Будановим.

У відомстві зауважили, що найкращими з-поміж робіт визнали картину хлопчика Тимофія «Сучасні очі розвідки» та малюнок хлопчика Макара «Мудрий пануватиме над зірками».

Також відзначили малюнки дівчинки Кіри Shark Shadow, дівчинки Олександри «FPV-дрони», хлопчика Романа «Розвідник» та хлопчика Олександра «Працює ГУР».

Читайте також: У Києві нагородили дітей військовослужбовців УДО, які брали участь в конкурсі до Дня Незалежності

«Усі малюнки та творчі роботи надихають і додають сил розвідникам продовжувати боротьбу за вільне майбутнє України», - наголосили у ГУР, а також подякували дітям.

Як повідомляв Укрінформ, до Дня воєнної розвідки у визначних місцях та біля знакових будівель у Грузії, США, Іспанії, Італії, Німеччині, Японії, Молдові, а також у Росії та Сирії з’явилися листівки з привітанням українських розвідників, а також прапори ГУР.