Ніхто не має права принижувати ветеранів: Клименко відреагував на інцидент у Смілі

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко після інциденту в Смілі Черкаської області наголосив, що ніхто не має права принижувати ветеранів.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

«Ніхто й ніколи не має права принижувати ветеранів. Все, що відбулось, отримає належну і жорстку реакцію правоохоронців. Вже розпочато кримінальне провадження. Всі факти будуть встановлені», - наголосив Клименко.

За словами міністра, голова Національної поліції доповів йому про перші результати та розпочату службову перевірку щодо дій (чи, вірніше, можливої бездіяльності) місцевих поліцейських.

«Щодня Україна протистоїть жорстокому ворогу завдяки хоробрості наших Сил оборони та безпеки, всіх наших воїнів. І кожен з воїнів, всі наші люди заслуговують на повагу та верховенство права. Так і має бути», - підкреслив очільник МВС.

Читайте також: Побиття військового у Смілі: Арахамія направив звернення главі МВС і генпрокурору

Як повідомляв Укрінформ, голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що напад на військовослужбовця у Смілі Черкаської області має бути на особистому контролі міністра внутрішніх справ і генерального прокурора, і направив їм офіційні звернення.