«Станція Краматорськ» повертається: з новими героями у новій студії

Анонс

На Ютуб-каналі Укрінформу 18 вересня розпочинається новий сезон проєкту «Станція Краматорськ» – спільного продукту агентства та Центру протидії дезінформації при РНБО.

Відтепер програма виходитиме щосереди о 19:00 на новому Ютуб-каналі Укрінформ TV.

Ведучі програми – відомі українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови. Гості – військовослужбовці, які захищають нашу державу від російських окупантів.

Цієї середи, 18 вересня, о 19:00 гостем програми буде військовослужбовець батальйону «Нахтіґаль» Ігор Шолтис (позивний Гаррі Шульц). Наразі його команда виконує завдання на Курському напрямку.

У 2015 році Шолтис проходив службу в АТО. У Пісках Донецької області зазнав важкого поранення. Вдруге повернувся на фронт під час повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Паралельно з військовою справою пише музичні композиції. Він відомий як автор та виконавець реп-пісень Гаррі Шульц.

Як повідомлялося, проєкт «Станція Краматорськ» – це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Проєкт «Станція Краматорськ» транслюватиметься також на Ютуб-каналі Центру протидії дезінформації.