Командир спецпідрозділу ГУР «Шаман» став лауреатом престижного рейтингу Forbes

Фото

Командир спеціального підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Шаман» став лауреатом рейтингу Forbes Україна «30 до 30: майбутнє країни» у категорії «Військові й волонтери».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР МОУ.

Розвідника відзначили за значний внесок у захист України та успішне проведення військових операцій під час російсько-української війни.

Під керівництвом «Шамана» підрозділ ГУР МОУ з однойменною назвою, який спеціалізується на штурмових і розвідувальних операціях, відзначився в ключових боях проти російських загарбників.

Так, одним із найвідоміших досягнень було запобігання висадці військ РФ у Гостомелі, а також участь у визволенні острова Зміїний та операціях на лівому березі Дніпра після підриву Каховської ГЕС.

Читайте також: Бернар Арно знову став найбагатшою людиною у світі за версією Forbes

«Командир завжди підкреслює, що успіх його місій - це колективна робота команди розвідників. А перемоги підрозділу «Шаман» — це результат стратегій непрямих дій, які допомагають нівелювати переваги ворога в кількості й ресурсах», - наголосили в українській розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, документальний фільм про воїна спецпідрозділу ГУР МОУ «Артан» Андрія Рублюка покажуть у неділю, 22 вересня, на всіх каналах національного марафону «Єдині новини» о 22:10.

Фото: ГУР МОУ