Колишній військовий пройшов 40 км горами в амуніції, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Фото

Колишній військовослужбовець Володимир Драбчук з Тернополя пройшов 40 кілометрів горами у амуніції за 15 годин, щоб зібрати кошти для ЗСУ.

Про це він розповів кореспонденту Укрінформу.

«Моя ціль – зібрати 300 тисяч гривень на необхідні речі для бійців 42-ї, 67-ї та 33-ї бригад ЗСУ. Щоб привернути увагу до свого збору, вирушив у соло-похід в Карпати. Я піднявся на два двотисячники та пройшов 40 кілометрів у амуніції за 15 годин. Про свою подорож розповідав у соцмережах і ділився враженнями та чудовими краєвидами», - розповів Драбчук.

Колишній військовий Володимир Драбчук пройшов 40 км горами в амуніції - збирав кошти для ЗСУ / Фото надані Володимиром Драбчуком

Тернополянин служив у 42-ій ОМБр, був командиром роти. Після демобілізації взимку почав підготовку до походу.

«Я стартував із туристичної бази «Заросляк», далі вирушив до озера «Несамовите» на Чорногірський хребет. Далі піднявся на «Говерлу» і «Петрос». На своєму маршруті я позначив 11 точок, які символізують регіони України, які в окупації або зазнали окупації РФ. Я планував подолали 40 кілометрів за 24 години, але вдалося значно швидше. На початку походу падав дощ, але згодом погода покращилася», - зазначив він.

Читайте також: Волонтер зібрав у благодійному турі Європою ₴8 мільйонів на дрони Magura V5 для розвідників

Тернополянину вдалося зібрати половину запланованої суми, тому збір триває. Підтримати Володимира можна тут.

Як повідомляв Укрінформ, волонтер із Тернополя проїде понад 500 кілометрів на візку - збирає гроші на дрони.