У ТЦК прокоментували рейд після концерту «Океану Ельзи»

Ексклюзив

Заходи оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно з моменту введення в дію Закону України про мобілізацію у зв'язку з уведенням в країні правового режиму воєнного стану.

Про це Укрінформу повідомили у Київському міському ТЦК та СП, відповідаючи на запитання щодо інформації, оприлюдненої у ЗМІ, щодо того, що у столиці ввечері 11 жовтня співробітники ТЦК провели рейд біля Палацу спорту після концерту "Океану Ельзи".

"Затримання громадян, які порушили норми Закону, відбувалося співробітниками Національної поліції України. Конфліктних ситуацій за участі військовослужбовців ТЦК зафіксовано не було", - зазначили у пресслужбі.

Раніше ЗМІ поінформували, що у Києві ввечері 11 жовтня співробітники ТЦК провели рейд біля Палацу спорту, і що деяких чоловіків затримували та саджали до поліцейських авто.

Читайте також: Перевірка документів після концерту «Океану Ельзи» не є загрозою для української культури - депутат

У ЗМІ йшлося, що кількох чоловіків, у яких правоохоронці виявили проблеми з документами, або які відмовлялися їх показати, правоохоронці затримали і відвезли у ТЦК тощо.