Земельні ділянки, авто і права на дев’ять пісень: ВАКС конфіскував майно Таїсії Повалій

Вищий антикорупційний суд за позовом Міністерства юстиції стягнув у дохід держави майно співачки-колаборантки Таїсії Повалій.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба відомства у Фейсбуці.

«22 жовтня 2024 року Вищий антикорупційний суд рішенням у справі 991/8552/24 задовольнив позовні вимоги Міністерства юстиції України про застосування до Повалій Таїсії Миколаївни санкції стягнення активів в дохід держави», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що рішенням суду в дохід держави стягнуто 7 земельних ділянок, що розташовані у Київській області; житловий будинок, що розташовано у Київській області; домоволодіння, що розташовано у Київській області; 2 транспортних засоби; 4 пристрої для відстрілу набоїв та майнові права на музику і слова до 9 музичних творів.

Триває строк на апеляційне оскарження.

У Мін’юсті інформують, що Таїсія Повалій – українська та російська попспівачка, авторка пісень, народна артистка України, колишня народна депутатка України від партії «Партія регіонів» (2012-2014 роки), яка наразі мешкає у Москві та є відомою через свої проросійські погляди.

Читайте також: АРМА продало на аукціоні останній годинник з колекції Медведчука

Як повідомлялося, у вересні 2024 року Міністерство юстиції України подало позов у Вищий антикорупційний суд про застосування санкцій до співачки-колаборантки Таїсії Повалій.

У лютому 2024 року Служба безпеки України зібрала доказову базу на Повалій, яка виправдовує агресивну війну РФ проти України, і повідомила їй про підозру.

Фото: yamoskva.com