ТМ Parimatch підтримала олімпійського чемпіона Олександра Абраменка на 500 тис. грн

Фото

Торгова марка Parimatch підтримала українського володаря золотої медалі зимової Олімпіади-2018 Олександра Абраменка на суму 500 тыс грн.

Про це під час сьогоднішнього прес-сніданку у столичному ресторані Avalon повідомив офіційний представник ТМ Parimatch в Україні Вадим Місюра, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми любимо спорт і в ці важкі часи намагаємося підтримувати його на всіх рівнях - і в царині великих досягнень, і на рівні масової фізкультури. Природньо, що наша торгова марка не могла залишитися осторонь такої грандіозної події, як Олімпіада у Пхьончхані. Після консультацій з Міністерством молоді та спорту України ми прийняли рішення підтримати чемпіона Олександра Абраменка на суму 500 тисяч гривень у рамках кампанії "Спільна олімпійська перемога". Упевнені, що після цієї перемоги фристайл стане більш популярним в нашій країні. Олександр своїм виступом показав приклад незламності та віри у свої сили", - сказав Місюра.

Він також нагадав, що така соціальна ініціатива була запроваджена ТМ Parimatch під час літніх Ігор 2016 у Ріо. Подібним чином компанія підтримала веслувальника Юрія Чебана та гімнаста Олега Верняєва. 

Винуватець урочистості Абраменко під час прес-сніданку залишив відбиток своєї чемпіонської руки, яка прикрасить Музей олімпійської слави України. Сьогодні у нього завершуються офіційні прийоми, церемонії нагородження тощо, і він з дружиною полетить відпочивати на море - до Єгипта.

"Зустрічей було дуже багато, довелося навіть усі дні розписувати. Бути популярним важкувато, бо я як був простим спортсменом, так і залишився", - зазначив Абраменко.

29-річний Олександр також розповів, що він залишається у великому спорті: після відпочинку на нього, як завджи, чекають важкі тренування. Розраховує виступити атлет й на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні.

Читайте також: У Києві з'явиться унікальна клумба на честь олімпійського чемпіона Абраменка

А ось три рецепти від Абраменка, аби перемагати у спорті і, зокрема, у фристайлі: по-перше, мати талант, по-друге, багато працювати, і нарешті - ніколи не здаватися.

Нагадаємо, фристайліст Олександр Абраменко здобув для України єдину олімпійську медаль зимових Ігор-2018 у Республіці Корея, вигравши "золото" у лижній акробатиці.

Фото Данііла Шамкіна