У нас знайшовся козир в рукаві: преса Казахстану після нічиєї з Україною

Збірна України з футболу у виїзному відбірному поєдинку ЧС-2022 на останніх секундах гри упустила перемогу над Казахстаном (2:2).

Як повідомляє Zbirna.com, казахстанські ЗМІ розцінюють підсумок зустрічі буквально, як манну небесну, передає Укрінформ. 

«Все йшло до того, що на «Астані Арені» повториться рахунок матчу, який був зафіксований 31 березня на НСК «Олімпійський» у Києві. Однак на третій компенсованій хвилині спрацювала одна із замін Петракова: дебютант збірної України Данило Сікан у сутолоці біля воріт Покатілова проштовхнув м'яч у сітку - 1: 2. У лавах українців почалася радість, гості вже увірували у свою першу перемогу в цій кваліфікації, але... Хлопці Байсуфінова не звикли здаватися завчаснго і посипати голову попелом. Валіуллін, який проводив матч усього свого життя, на шостій доданій хвилині повторно зрівняв рахунок», - пише видання.

«Збірна Казахстану провела божевільний матч і на 96-й хвилині вирвала нічию в України», - констатує Sports.kz.

«Гості з перших хвилин пішли в атаку і вже на другій хвилині красивим ударом здалеку забив Роман Яремчук, слідом українці двічі потрапляли штанги і одного разу струсонули поперечину. Тільки до середини тайму казахстанці схаменулися, намагалися бити здалеку, але виходило не дуже небезпечно. Після перерви господарі не стали сідати в оборону, гра йшла на зустрічних курсах, команди провели заміни, двічі Стас Покатілов рятував господарів після виходів віч-на-віч Миколи Матвієнка та Едуарда Соболя, а потім забив Абат Аймбетов, але з офсайду. Віктор Циганков та Андрій Ярмоленко упустили забійні моменти, продовжував показувати себе Покатілов, який все-таки пропустив на 93-й хвилині, однак тут знову слово сказав Віліуллін», - описує хід матчу газета.

«Не сказав би, що у мене особисто була приголомшлива гра», - наводять слова воротаря збірної Казахстану Стаса Покатілова Vesti.kz.

«Футболіст Кайрата Стас Покатілов, який захищав ворота збірної Казахстану в матчі відбіркового раунду чемпіонату світу-2022 проти України, розкритикував захист своєї команди. Я б не сказав, що в мене особисто була приголомшлива гра. Це командні взаємодії. Важливим є те, що ми разом досягаємо позитивного результату. Нині будемо переглядати, де помилилися, недопрацювали. У будь-якому випадку грати в обороні так не можна. Проаналізуємо й підготуємося до наступної гри», - цитують голкіпера Vesti.kz.

Читайте також: Україна зіграла внічию з Казахстаном у відборі чемпіонату світу-2022 з футболу

Як повідомляв Укрінформ, турнірне становище у Європейській відбірковій групі D чемпіонату світу таке: Франція - 8 очок (после 4-х ігор), Україна - 4 (4), Фінляндія - 2 (2), Боснія і Герцеговина - 2 (3), Казахстан - 2 (3).

Фото: uaf.ua.