«Баварія» ні секунди не давала нам розслабитись – Бущан

На думку воротаря «Динамо», потрібно забути «Баварію» і сфокусуватися на недільному матчі проти «Шахтаря».

Воротар «Динамо» Георгій Бущан прокоментував розгромну поразку від «Баварії» (0:5) у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів, передає Укрінформ.

«Це була одна з вимог головного тренера, щоб ми розігрували м'яч, щоб з'являлися зони. Але не завжди ми це використовували, на жаль. Довгий або короткий пас - я вирішував по ситуації. Якщо велика група гравців пресингує, то тоді звичайно потрібно було вибивати м'яч.

Читайте також: «Динамо» поступилося в Мюнхені «Баварії»

Чому не змогли зробити те, що зробив «Шериф» проти «Реала»? Німці грають трохи інакше. Вони не дають розслабитися ні секунди, і біжать від першої до останньої хвилини.

Після гри Луческу нас трохи струснув, але це залишиться в роздягальні. Ми готуємося на неділю, у нас буде дуже важливий матч. Наша мета - стати чемпіонами», - розповів Бущан.

Читайте також: Луческу пояснив причини розгромної поразки від «Баварії»

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» з одним очком посідає третє місце групи Е. «Баварія» лідирує в квартеті, набравши 6 очок. У паралельному матчі групи «Барселона» поступилася «Бенфіці» (0:3).

У наступному турі Ліги чемпіонів «Динамо» зіграє з «Барселоною» 20 жовтня. У неділю, 3 жовтня, «Динамо» зустрінеться з «Шахтарем» в матчі УПЛ. Початок матчу на НСК «Олімпійський» - о 19:30.

Фото: Getty Images