Пройшов четвертий футбольний турнір пам'яті Героя України Андрія Кизила

У спорткомплексі Київського військового ліцею ім. Івана Богуна завершився четвертий за ліком турнір із футболу на Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила. 

Як повідомляє пресслужба УАФ, почесними гостями заходу стали рідні героя - дружина Оксана та син Артем, передає Укрінформ. 

У дводенних змаганнях взяли участь шість футбольних колективів з військових навчальних закладів із різних регіонів України.

У фінальному матчі команда Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою обіграла Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна - 7:4.

Представники Української асоціації футболу від імені президента УАФ, члена виконкому УЄФА Андрія Павелка презентували начальнику ліцею, Герою України генерал-майору Ігорю Гордійчуку сувенірний м’яч із підписами гравців національної збірної України, а командам-учасницям - ігрові м’ячі та пам’ятні подарунки.

Команда переможців символічно передала кубок, який носить ім’я Героя України Андрія Кизила, його маленькому сину Артему.

«Футбол - командна гра. Як у військовій справі, так і в житті ті, хто вміє працювати в команді, досягають найкращих результатів. Приємно, що ви граєте у футбол і, як справжні воїни, віддаєте всі сили заради перемоги. Грайте в цю гру й надалі і будьте гідними захисниками України!» - звернувся до присутніх перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов.

Герой України Андрій Кизило загинув 29 січня 2017 року від осколкового поранення під час бою з угрупованнями російських окупаційних військ у промисловій зоні Авдіївки.

Читайте також: Юнацька ліга УЄФА: «Динамо» розгромило «Баварію» і лідирує у групі

Біля центрального входу Київського військового ліцею ім. Івана Богуна встановлено меморіальну дошку Андрію Кизилу. Також іменем героя названо вулицю в його рідній Умані.

Фото:/uaf.ua.