Дуже задоволений результатом, з мінімуму зробили максимум – Скрипник

За словами головного тренера «Зорі», його команда використала усі свої шанси.

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу над ЦСКА (Софія) у Лізі конференцій (2:0), передає Укрінформ.

«Не можемо грати в єврокубках за тактикою, яку любимо, через велику кількість хворих та травмованих гравців. Багато футболістів грають не на своїх позиціях. На перший план вийшла боротьба. Може десь свідомо віддали ініціативу. Треба було працювати проти м'яча, терпіти.

Вийшов схожий матч на зустріч у Софії: стоїмо на нуль, а шанс десь з'являється. Дзеркальне відображення вийшло – з мінімуму зробили максимум. Дуже задоволений результатом, а говорити про гру у плані творення... Це все може покращуватись, коли одужають наші хворі та травмовані хлопці. Дуже сподіваємося, що в цю перерву 2-3 людини повернуться до ладу.

Читайте також: «Зоря» розгромила «Металіст 1925» у Харкові і вийшла на третє місце в УПЛ

Звичайно, хочеться, щоб все блищало і було без помилок, але суперники такі ж сильні. Треба терпіти. Хомченовський та Цвек зробили гарну гру. ЦСКА не мав великих шансів. Так, була територіальна перевага, гарні подачі та стандарти, але наші хлопці теж не кукурудзу охороняють», – сказав Скрипник.

Як повідомляв Укрінформ, «Зоря» обіграла ЦСКА (Софія) в матчі групого етапу Ліги конференцій УЄФА – 2:0. Після 4-х турів «Зоря» набрала 6 очок і посідає 3-є місце в групі.