В матчі з «Шерифом» наші молоді гравці повинні показати свій прогрес – Де Дзербі

Матч «Шахтар» – «Шериф» зіграють 7 грудня на НСК «Олімпійський».

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі розповів, чого чекає від матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти «Шерифа» і підбив підсумки єврокубкового сезону команди, передає Укрінформ.

«Є кілька футболістів, які не гратимуть завтра та не зіграють у суботу проти «Олександрії». З іншого боку, завтра буде дуже добрий склад, бо це буде важливий матч. У нас багато молодих гравців, які мають показати свій прогрес через такі матчі.

Читайте також: Матч «Шахтар» - «Шериф» в Лізі чемпіонів розсудять литовці

Коли ми говоримо про європейські матчі, то не маємо забувати, що ми почали грати в Бельгії та Монако. Але в групі Ліги чемпіонів ми не отримали результатів, на які розраховували. Попереджав одразу, ще перед Лігою чемпіонів, що ми не зможемо грати як лідери і так, як би ми хотіли. Вважаю, що ми зможемо виправити наші помилки наступного сезону. Думаю, у наших футболістів буде більше знань і ми гратимемо по-іншому.

Також ми можемо зробити кілька трансферів, щоб грати по-іншому наступного сезону у Лізі чемпіонів. Наша мета цього сезону – перемогти у чемпіонаті та Кубку України», - сказав Де Дзербі.

Читайте також: Прогноз на матч «Шахтар» – «Шериф». Грюкнути дверима. Гучніше

Як повідомляв Укрінформ, матч «Шахтар» – «Шериф» пройде 7 грудня на НСК «Олімпійський». Початок – о 22:00 за київським часом. Перед заключним туром «Шахтар» іде на останньому місці у групі та втратив шанси на євровесну.