Йовічевич підтвердив, що залишається в «Дніпрі-1»

Хорватський фахівець відкидає пропозиції інших клубів.

Головний тренер «Дніпра»-1 Ігор Йовічевич підтвердив в інтерв'ю хорватському виданню Sportske Novosti, що не залишає українську команду, передає Укрінформ.

«Днями я розмовляв з керівництвом клубу, давав інтерв’ю українському телебаченню і чітко сказав їм – мій контракт із «Дніпром-1» ще чинний, і я бачу себе тренером цього клубу в майбутньому. Відколи все почалося, мені надходили численні пропозиції, мені постійно хтось дзвонить, але я все відкидав і продовжуватиму відмовлятися. Я не можу просто так піти, це було б несправедливо до тих людей, до клубу, до всього, через що проходять українці – я не така людина.

Читайте також: УПЛ підтвердила дострокове завершення сезону

Мої думки та серце з ними, я вірю, що незабаром ми знову будемо разом, гратимемо у футбол і продовжимо з того, на чому зупинилися. Я не думаю про звільнення з клубу на даний момент. Звичайно, якщо все це, не дай Боже, затягнеться, то я подивлюся, що буде далі, але зараз я безперечно є тренером «Дніпра-1» і хочу залишитися», - розповів Йовічевич.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 63-й день.