Ветерани футболу «Ниви» й «Карпат» зіграли на честь 45-річчя тернопільського клубу

Футбольні ветерани тернопільської «Ниви» та львівських «Карпат» зустрілися в товариському поєдинку, відзначивши таким чином 45-ту річницю заснування «жовто-зеленого» клубу. 

На ювілейному заході у селищі Великі Гаї Тернопільського району був присутній і перший віцепрезидент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко, який вручив учасникам поєдинку пам'ятні почесні грамоти, передає Укрінформ. 

45 років тому тернопільська «Нива», яка базувалася тоді в Підгайцях, провела свій перший офіційний поєдинок у розіграші кубка області. Матч відбувся саме у селищі Великі Гаї. 

У зустрічі взяли участь легенди тернопільського футболу - багаторічний капітан команди Ігор Біскуп, який провів за «Ниву» 551 матч і забив 56 м'ячів, найкращий бомбардир клубу Ігор Яворський, у доробку якого 272 гри та 152 голи, і Володимир Венгринович (захищав кольори «Ниви» у 363-х поєдинках, вразивши ворота суперників 50 разів). 

Матч ветеранів пройшов у дружній атмосфері й закінчився результативною нічиєю - 4:4. 

Читайте також: Ліга чемпіонів: відомий потенційний суперник Дніпра-1 у 3-у раунді відбору

«Тернопільська «Нива» в усі часи була цікавим і непоступливим суперником, мала свій ігровий почерк. Радий привітати клуб з ювілеєм, побажати йому нових перемог у майбутньому, уболівальникам - побільше позитивних емоцій і всім нам - миру й однієї спільної перемоги», - сказав Олексій Михайличенко.

Фото: uaf.ua.