Українська асоціація футболу та АВТ Баварія оголосили про співробітництво

Компанія «АВТ Баварія», офіційний імпортер BMW Group, автомобілів Aston Martin, Alpina, INEOS в Україні, та Українська асоціація футболу оголосили про старт чотирирічного партнерства.

Як повідомляє пресслужба УАФ, окрім організаційної та маркетингової співпраці, ключовим аспектом партнерства є соціальна складова, передає Укрінформ.

Співпраця «АВТ Баварія» з Українською асоціацією футболу дозволить закрити логістичні питання у підготовці національної збірної України до відповідальних матчів, а також реалізувати низку соціальних ініціатив, які сприятимуть залученню коштів на благодійність та підтримці України на шляху до перемоги.

Ерік Бернінг, генеральний директор «АВТ Баварія»: «Для нашої компанії велика честь - підтримати українських футболістів напередодні Євро-2024, коли ми всі вболіватимемо за їхні перемоги на футбольних полях Німеччини. Ми віримо в силу спорту та натхнення, яке він приносить. Національна збірна України з футболу - це символ єдності та надії для всієї країни, і ми раді сприяти її успіхам, забезпечуючи найкращі умови для пересування».

Андрій Шевченко, президент Української асоціації футболу, також прокоментував нове партнерство: «Співпраця з компанією «АВТ Баварія» є важливим кроком для команди УАФ, що прагне до надійного та прозорого партнерства. Бренд BMW зарекомендував себе як відповідальний бізнес із проукраїнською позицією. Адже з початку повномасштабної війни, залишивши ринок країни-агресора, «АВТ Баварія» у співпраці з United24 спрямувала значну суму коштів на потреби України. Ми вдячні компанії «АВТ Баварія» за її підтримку та віру в український футбол, і упевнений, що разом ми зможемо сприяти досягненню найбільших перемог нашої країни».

Читайте також: Футбольні асоціації Німеччини та України підписали меморандум про співпрацю

Партнерство між Українською асоціацією футболу та «АВТ Баварія» є свідченням міцних зв'язків між бізнесом та спортом в Україні. Завдяки підтримці «АВТ Баварія» українська збірна зможе користуватися сучасними та надійними автомобілями BMW, що забезпечить максимальний комфорт і безпеку подорожей команди.

Фото: «АВТ Баварія».