Футболісти збірної України провели у Німеччині два тренування за день

Друге за день тренування національна збірна України з футболу провела у Німеччині за більш сприятливих погодних умов.

Як повідомляє прессекретар комнади Олександр Гливинський, на противагу ранку дощу не було. Однак сонце, хоч і світило, аж ніяк не гріло. Нині у землі Гессен відверто осіння погода, тож куртка на початку червня тут цілком доречна, передає Укрінформ.

«Домашнє» поле збірної України розташоване просто на вершині пагорба, з якого відривається чудовий краєвид на містечко Таунусштайн, де нині мешкають «синьо-жовті». Власне, збірна розташувалася на околиці міста, де небагато мешканців. Крім того, згідно з вимогами безпеки Німеччини та організаторів Євро-2024 територія готелю повністю огороджена парканом, відтак несподіваних гостей  у таборі команди годі чекати.

За умов, коли ніщо не відволікає від концентрації на підготовці до старту фінального турніру, збірники провели вечірнє тренування. Основна частина заняття була присвячена відпрацюванню володіння м’ячем, передачам та виконанню тактичних завдань тренерського штабу. Під час ігрових серій футболісти демонстрували завзяття та жагу до боротьби за кожен м’яч: відчувається наближення старту на Євро, і кожен із присутніх у таборі команди бажає отримати свій час для участі в іграх. Завершили тренування ударами по воротах та стретчингом для відновлення м’язів.

Також  вдень гравці національної команди сфотографувалися в нових офіційних костюмах стилю «смарт кежуал», пошитих на замовлення УАФ ательє індивідуального пошиву класичного одягу Indposhiv. Прем’єра нового луку збірної відбудеться вже завтра, коли гравці наФутболісти збірної України провели у німеччина дівціональної команди України виїдуть зі своєї тренувальної бази в аеропорт, тримаючи курс на Мюнхен, місце свого старту на Євро-2024.

Календар матчів групи Е на Євро-2024:

17.06. Румунія - Україна. «Арена Мюнхен». Мюнхен. 16.00

17.06. Бельгія - Словаччина. «Франкфурт-Штадіон». Франкфурт-на-Майні. 19.00

21.06. Словаччина - Україна. «Дюссельдорф-Арена». Дюссельдорф. 16.00

22.06. Бельгія - Румунія. «Штадіон Кельн». Кельн. 22.00

26.06. Словаччина - Румунія. «Франкфурт-Штадіон». Франкфурт-на-Майні. 19.00

26.06. Україна - Бельгія. «Арена Штутгарт». Штутгарт. 19.00.

Фото: uaf.ua.