Для українських спортсменів провели тренінг зі спортивної дипломатії під час війни

Міністерство закордонних справ, Міністерство молоді та спорту і Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка провели спеціалізований тренінг «Спортивна дипломатія» для представників спортивних організацій і федерацій про комунікації України під час війни та роль спортивної дипломатії.

Про це повідомило у Телеграмі Міністерство закордонних справ, передає Укрінформ.

«Учасники тренінгу, зокрема, опанували теми міжнародної спортивної політики, геополітики у глобальному спортивному управлінні, цифрової дипломатії та спорту тощо. Крім того, здобули практичні навички переговорів у спортивній дипломатії, мистецтва комунікації й роботи зі ЗМІ та публічних виступів на міжнародній спортивній арені», - поінформували у зовнішньодипломатичному відомстві.

Окрім того, відбувся додатковий онлайн-тренінг «Навички комунікації», адаптований для українських спортсменів і спортивних федерацій, які тренуються і беруть участь у змаганнях за кордоном.

Тренінгову програму розробила громадська організація Smart Power and Leadership за підтримки Посольства США в Україні та ІСАР Єднання.

Читайте також: Обмеження для російських спортсменів на Олімпіаді є нашою перемогою - Гутцайт

Як повідомляв Укрінформ, на XXXIII літній Олімпіаді 2024 року у столиці Франції честь України захищатимуть 140 спортсменів. Вони будуть представлені у 23-х видах програми.

Фото: facebook.com/DiplomaticAcademyofUkraine.