Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером

Українська тенісистка Еліна Світоліна більше не працюватиме із Рамоном Слейтером.

Світоліна у соцмережах заявила, що більше не тренуватиметься під керівництвом нідерландського фахівця Рамона Слейтера, з яким працювала з 2023 року, передає Укрінформ.

"У нас був чудовий шлях і Рамон допоміг мені стати кращим гравцем, - написала Світоліна в Instagram. - На мою думку, він один із найкращих тренерів, які є, в обох турах, і я буду завжди йому вдячна за те, чого ми досягли разом завдяки його та нашій важкій праці і зусиллям".

Нагадаємо, що Рамон Слейтер - тренер та екстенісист, піднімався на 46-те місце у світовій класифікації, чотири рази зіграв у фіналах турнірів АТР, працював із топ-тенісистами з Нідерландів Кікі Бертенс та Таллоном Гріскопором.

Читайте також: Еліна Світоліна пропустить турнір WTA у Палермо

За підсумками сезону-2023 Світоліна отримала нагороду від WTA "Повернення року", а Слейтер став номінантом у категорії "Тренер року"

За період співпраці зі Слейтером українка виграла титул WTA у Стразбурзі, зіграла у чвертьфіналі Ролан Гаррос (2023), півфіналі Вімблдону (2023) і чвертьфіналі Вімблдону цього сезону.

Щодо нового свого наставника, Еліна Світоліна заявила: "Коли я вирішу, якими будуть мої наступні кроки в плані тренера, я вам повідомлю. Але зараз я просто хочу ще раз подякувати Рамону і побажати йому всього найкращого".

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine.