Олександр Шовковський: Ми зробили хороший крок для вирішення завдання

Головний тренер футболістів київського «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського «Партизана» (3:0). Перша гра - 6:2.

Як повідомляє пресслужба динамівців, наставник зазначив, що його підопічні зробили хороший крок для вирішення свого завдання - потрапляння до групового раунду Ліги чемпіонів, передає Укрінформ.

«Ми зробили дуже важливий крок у вирішенні нашого завдання, але повністю його ще не вирішили. Ця перемога з неприємним присмаком, оскільки один з наших гравців отримав дуже серйозне ушкодження і вилетів, думаю, на достатньо тривалий час. Я, як тренер, бачу можливості для покращення гри. І ми над цим будемо працювати завжди. Загалом, я задоволений, перш за все, розумінням, ставленням, внутрішньою мотивацією, яка є у гравців, та колективом, який ми будуємо.

Що стосується готовності команди, скажу так: якщо на останніх хвилинах у нас один крайній захисник віддає гольову передачу, а другий крайній захисник забиває, це говорить про те, що команда функціонально готова» - заявив Шовковський.

Читайте також: «Динамо» вдруге розгромило «Партизан» і продовжує відбір у Лізі чемпіонів УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, у 3-у відбірковому раунді «Динамо» зійдеться з шотландським клубом «Рейнджерс».

Фото: fcdynamo.com.