Андрій Шевченко взяв участь у церемонії нагородження футболістів «Шахтаря»

Президент УАФ Андрій Шевченко взяв участь в урочистому нагородженні футболістів і тренерів «Шахтаря» золотими медалями чемпіонів УПЛ сезону-2023/2024.

Як передає УАФ, церемонія відбулася у спортивному комплексі «Святошин» під Києвом, передає Укрінформ.

«Спілкуючись з атлетами, президентами клубів, гравцями, я часто чую про «формулу успіху»: як її знайти, які компоненти в ній мають бути. Я вважаю, щоб стати чемпіоном, не обов'язково бути особливим. Необхідно бути послідовним, рішучим та мати бажання працювати на спільний результат. Усі ці якості я в минулому сезоні побачив у команді «Шахтар». Вона показала послідовність, наполегливість і вміння гуртуватися навколо спільної мети.

Президент і клуб побудували просто неймовірну екосистему, тренерський штаб і головний тренер поставили задачі, а гравці утілили їх на футбольному полі. І все це «Шахтар» зробив для своїх уболівальників. Я хочу побажати, щоб футболісти «Шахтаря» гідно предсавляли свій клуб та Україну на європейській арені, - сказав Андрій Шевченко під час церемонії.

Своєю чергою головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич, під керівництвом якого команда минулого сезону зробила золотий дубль, подякував гравцям і клубу та відзначив головну рису, яку він бачить у команді: «У цей важливий момент, коли ми отримуємо золоті медалі, мені спадають на думку два слова: горда сім’я. Це справді те, ким ми є. І сьогодні я надзвичайно гордий за вас, хлопці, за персонал команди, за всіх людей у клубі. Те, ким ви є, як тяжко ви працюєте щодня, як підтримуєте один одного, який внесок кожен із вас робить в успіхи команди та клубу, — це все заслуговує на велику повагу та викликає гордість. Коли все це наявне, то результат приходить. Дякую кожному з вас - за підтримку, за силу, за те, ким ви є».

Читайте також: У Будинку футболу пройшов комітет національних збірних команд УАФ

Нагороди гравцям і наставникам вручали Андрій Шевченко та президент УПЛ Євген Дикий. Окрім золотих медалей, гірники під легендарну композицію We Are the Champions отримали чемпіонський кубок.

Фото: ФК «Шахтар».