Шовковський: Засмучений, щр команда упустили перемогу на останній хвилині

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти шотландського «Рейнджерс» (1:1).

Як повідомляє пресслужба динамівців, наставник був засмучений тим, що команда упустили перемогу на останній хвилині зустрічі, передає Укрінформ.

«Безумовно, ми засмучені через те, що упустили перемогу на останній хвилині. Водночас розуміли, що доля нашого протистояння буде вирішуватися у Глазго. Ми зіграли лише перший тайм. До другого команда буде готуватися через матч чемпіонату України, який пройде 9 серпня.

Основна загроза була саме від флангових атак суперника. Ми мали діяти в окремих моментах матчу більш упевнено, але припускалися помилок. Будемо дивитися відео і розбиратися. Недостатня кількість матчів такого високого рівня, безумовно, є негативним уроком для нас... На матч чемпіонату із «Вересом, безумовно, у нас буде певна ротація у складі. Тим більше, що подорож до Рівного займе у нас багато часу - десь по вісім годин туди й назад.

Гра у відповідь із «Рейнджерс» відбудеться 13 серпня в Глазго.

Читайте також: «Динамо» зіграло внічию з «Рейнджерсом» у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА

Переможець протистояння за сумою двох матчів зійдеться у раунді плей-офф Ліги чемпіонів із кращою командою пари «Зальцбург» (Австрія) - «Твенте» (Нідерланди), а переможений - продовжить виступ у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.