Тренер футболістів «Кривбаса» Вернидуб: Будемо йти до кінця

Бронзовий призер чемпіонату України з футболу криворізький «Кривбас» сьогодні зіграє у гостях з чеською «Вікторією» у другому поєдинку третього кваліфікаційного етапу Ліги Європи (у першій грі переміг клуб із Пльзені - 2:1).

Як повідомляє пресслужба «Кривбаса», головний тренер українського клубу Юрій Вернидуб на передматчевій пресконференції розповів, у якому настрої його коланда підходить до матчу-відповіді, передає Укрінформ.

Дуже приємно перебувати у місті Пльзень, в Чехії. Ми приїхали на гру-відповідь з гарним настроєм. Сподіваємося на свої сильні сторони. Налаштовані здобути перемогу і пройти до наступного раунду. Віра має бути завжди. Моє завдання як головного тренера - донести це налаштування до кожного з хлопців. Вони повинні також вірити у перемогу, вийти і досягнути потрібного результату. Ми не відмовимося від своєї мрії, а будемо йти до кінця», заявив Вернидуб.

Матч «Вікторія» - «Кривбас» пройде у Пльзені на 11-тисячній «Дусан Арені». Стартовий свисток арбітра з Румунії Гораціу Фесніка пролунає о 20.00 за київським часом.

Читайте також: «Кривбас» сьогодні вдруге зіграє з чеською «Вікторією» у відборі Ліги Європи УЄФА

Клуб, який виграє протистояння за сумою двох матчів, зіграє у раунді плей-офф Ліги Європи з шотландським «Гартсом», а команда-невдаха перейде до плей-офф Ліги конференцій УЄФА, де за вихід до основної сітки зійдеться з іспанським «Бетісом».

Фото: fckryvbas.com.