Вернидуб: Команді не вистачило досвіду, аби пройти «Вікторію»

Головний тренер футболістів криворізького «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував другий матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти чеської «Вікторії» - 0:1 у Пльзені (перша гра - 1:2).

Як повідомляє пресслужба «Кривбаса», наставник зазначив , що його команді не вистчали єврокубкового досвіду, передає Укрніорм.

«Нам не вистачило багатьх факторів. Це і нестача досвіду, адже ми робимо лише перші кроки у європейських турнірах. У «Вікторії» досвіду значно більше. По-друге, логістика. Супернику набагато простіше з переїздами. «Кривбас» не може грати вдома, лише - за кордоном. Наш домашній стадіон - в Кошице. Ви ж розумієте, ми граємо у Словаччині, потім автобусом повертаємося в Україну. Десь наших гравців в цьому плані не вистачає. Немає тієї свіжості, яка є у наших суперників. Десь ми не встигаємо фізично відновлюватися. У цілому «Вікторія» - непоганий суперник, але і «Кривбас» виглядав гідно. Для нас це школа. «Вікторія» перемогла у обидвох матчах завдяки своєму досвіду в європейських турнірах...

Хочу привітати команду «Вікторія» з виходом до плей-офф Ліги Європи. Бажаю їй пройти «Гартс» і довгого турнірного шляху», - сказав Вернидуб.

Читайте також: Ліга Європи: «Кривбас» програв «Вікторії» і зіграє у відборі Ліги конференцій УЄФА

Тепер «Кривбас» перейшов до плей-офф Ліги конференцій УЄФА, де за вихід до основної сітки турніру 22-го та 29 серпня зіграє з іспанським «Бетісом».

Фото: fckryvbas.com.