Світоліній зробили операцію на нозі після дострокового завершення сезону

Українській тенісистці Еліні Світоліній провели операцію на нозі. Гравчиня достроково завершила виступи у сезоні-2024 через травму.

Еліна опублікувала світлини з лікарні у своєму Instagram, передає Укрінформ.

«Мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагалася впоратися протягом усього нинішнього року. Це та сама проблема, через яку я достроково завершила сезон-2023 і яка заважала мені більшу частину 2024-го. Справлятися з нею стало складніше, і вона дедалі більше впливала на мене, причому не тільки на теніс і тренування, а й на повсякденне життя. Я рада можливості зосередитися на відновленні і постаратися повернутися ще сильнішою, ніж раніше. Маю намір зробити все можливе, щоб повернутися на корт і виступати на найвищому рівні», - написала тенісистка.

Читайте також: Костюк і Світоліна зберегли позиції у світовому тенісному рейтингу

Еліна Світоліна нині посідає 28-ме місце рейтингу WTA. Нинішнього року вона зіграла у фіналі турніру WTA 250 в Окленді, дійшла до чвертьфіналу Вімблдона і четвертого кола на Australian Open і US Open. Минулого року Світоліна також через травму завершила сезон після Відкритого чемпіонату США.

Фото: btu.org.ua.