Тренер «Шахтаря» Пушич: Обидва клуби можуть бути задоволені результатом

Головний тренер футболістів донецького «Шахтаря» Маріно пушич прокоментував результат стартового матчу команди у Лізі чемпіонів проти італійської «Болоньї» (0:0).

Як повідомляє пресслужба української команди, наставник зазначив, що результатом гри можуть бути задоволені обидва клуби, передає Укрінформ.

«Поле у Болоньї було дуже незручним для гри, ми не могли проявити повною мірою свої якості на такому газоні. Тим не менш, що стосується нашого підходу до гри, нашої стратегії, якої ми дотримувалися від початку матчу, то я вважаю, що ми відпрацювали сповна - особливо в пошуку вільних зон. І якщо оцінювати матч з точки зору того, хто більше здобув, то я вважаю, що це важке одне очко, яке виграли обидві команди. Тож обидві команди можуть бути задоволені. Для нас це була складна гра, і я схильний вважати, що це одне очко, яке ми заслужили, воно більше йде в нашу скарбницю позитивних результатів», - заявив Пушич.

Читайте також: «Шахтар» розпочав Лігу чемпіонів УЄФА виїзною нічиєю з «Болоньєю»

Наступними суперниками «гірників» у Лізі чемпіонів будуть італійська «Аталанта» (2 жовтня), англійський «Арсенал» (22 жовтня), швейцарський «Янг Бойз» (6 листопада), нідерландський ПСВ (27 листопада), німецька «Баварія» (10 грудня), французький «Брест» (22 січня) та німецька «Боруссія» з Дортмунда(29 січня).

Фото: facebook.com/fcshakhtar.